MİSYON ve VİZYON

F.Ü.REKTÖRLÜĞÜ

KORUMA VE GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ

Madde 1 Tanım: Geniş bir yerleşkeye sahip olan Üniversitemiz yaklaşık 33 bin öğrenci 5 bin çalışan ile yaklaşık 38 bin kişilik mevcuda sahiptir. Ayrıca üniversitemizde 4 ana 3 yaya olmak üzere 7 adet giriş ve çıkış kapısı mevcuttur.

Güvenlik Müdürlüğü olarak amacımız; bu hizmetlerin sağlıklı bir şekilde devamı ve yürütülmesi için huzur ve güven altyapısını, yasalar çerçevesinde sağlamaktır. Bu ortamın sağlanabilmesi için, görevlilerin dışındaki herkesin katkılarının gereği bilinmelidir. Bilindiği üzere güven ve huzur ortamı bir alt yapı çalışması ve temeli teşkil eden bir unsurdur, en önemli katkı mevcut uygulamadaki kurallara uyulması, uymayanlarında uyarılmasıdır.

Güvenli ve huzurlu bir ortamın oluşturulması, ve idamesi elbirliğiyle mümkündür. Bu çalışmalar sonucunda bazı olumsuzlukları önceden fark edip, önleyerek güvende olmak   duygusunu yaşatmak amacımızdır. Bu nedenle Üniversitemizde

(ALO GÜVENLİK: 0531 954 44 45) İhbar hattı 7/24 saat hizmete açıktır. Güvenliği sağlanmış huzurlu ortam önemli bir alt yapıdır.

Misyonumuz:

5188 sayılı Özel Güvenlik Görevlisi hizmetlerine dair kanun gereği, profesyonel güvenlik anlayışı ile modern, teknolojik araç ve gereçleri kullanarak, yerleşkemiz içerisinde can ve mal güvenliği için mümkün olan en üst düzeyde güvenlik hizmeti verme gayreti içindeyiz.

Üniversitemizin fiziki şartları iyileştikçe bütün bu hizmetlerin daha üst seviyelere çıkması ve hizmet kalitesinin artması hedefimizdir.

Vizyonumuz:

Genel olarak Güvenlik konusunda tasarruf olmaz görüşü ile birlikte kalite yönetim sisteminin, şartlarını yerine getirerek, yasaların ve imkanların el verdiği ölçüde Koruma ve Güvenlik hizmetlerinin ileri seviyeye çıkarılması için; çalışan Güvenlik personelimizin, gerekli eğitimlerle bilgi ve becerilerini tazelemek etkin ve etik olarak görev yapmalarını sağlamak ve dolayısıyla Türkiye deki üniversiteler arasında örnek alınacak duruma gelmektir.

GÜVENLİK MÜDÜRÜ